Nieuws

Opening geWOON! welkom

KAMPEN – Vrijdag 12 april is de nieuwe lunchroom geWOON! welkom op het Stationskwartier in Kampen officieel geopend. Het was een feestelijke opening met huisgemaakte appeltaart en een spetterend optreden van de Bikkels van Kampen!

geWOON! welkom was al een tijdje open, maar is nu officieel geopend door de bestuurder van PGVZ, Gosse Noppert. “geWOON! welkom is niet alleen een lunchroom, maar ook een ontmoetingsplek voor de wijk. Dit maakt het een leerzame dagbestedingsplek voor onze deelnemers, waarbij ze ervaring kunnen opdoen en echt van betekenis kunnen zijn.”.

Er werden confettikanonnen afgeschoten door twee deelnemers Arjan en Livai. De Bikkels van Kampen, een drumband voor mensen met een beperking, gaven een spetterend optreden, waardoor het echt een feestje werd! Iedereen kon genieten van huisgemaakte appeltaart en een kopje koffie.

De lunchroom naast het Station Kampen Zuid is niet zomaar een lunchroom. Het is ook een dagbestedingslocatie. Deelnemers maken lekkere broodjes of serveren de gasten. Een leerzame en leuke plek, midden in de samenleving! geWOON! is onderdeel van PGVZ en biedt dagbesteding op verschillende locaties voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ben jij op zoek naar een leuke dagbestedingsplek? Kijk dan op hier.