Wooninitiatieven

De Akkerwinde

Begeleid wonen wooninitiatief

Begeleid wonen in de Akkerwinde in Genemuiden

Begeleid wonen in de Akkerwinde is ontstaan uit een groep ouders/belangenbehartigers, die een veilige woonplek zochten voor hun kind/familielid met een beperking.
Het doel van de Stichting is het behartigen van zorg en welzijn van deze personen, het faciliteren en ondersteunen inzake beschermd en begeleid wonen, zorgverlening vanuit PGB in een huiselijke omgeving, alsmede het bevorderen van integratie van deze doelgroep in de samenleving. Dit alles vanuit een christelijke identiteit.
Door een goede en prettige samenwerking met Stichting De Meente en IJsselheem is er een zelfstandige woonvorm gecreëerd binnen woon-zorgcentrum De Meente, waar PGVZ de zorg en begeleiding biedt.

Er wonen 8 gezellige bewoners en er hangt een fijne sfeer. Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer en een eigen badkamer. Daarnaast is er een gezellige gezamenlijke woonkamer met een mooie keuken.

PGVZ biedt naast het begeleid wonen in de Akkerwinde ook werk & dagbesteding aan. Alle bewoners volgen overdag arbeidsmatige dagbesteding. Dit doen zij onder andere bij geWOON!. Ook in de Albert Heijn gevestigd in De Meente wordt dagbesteding gevolgd. 

Volg de bewoners tijdens de dagbesteding via hun eigen Facebookpagina.


Meer informatie?
info@stichtingakkerwinde.nl
www.stichtingakkerwinde.nl
038 850 66 40

Adres Stichting de Akkerwinde:
Lage Vlakte 12
8281 DE Genemuiden

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar zorg en begeleiding aangeboden wordt, klik hier voor meer info.

Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben.
Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.