Werk en dagbesteding

geWOON! Werkplaats

geWOON! Werkplaats Kampen | Werk en dagbesteding

geWOON! Werkplaats heeft een eigen werkplaats in Kampen. Hier maken de deelnemers van werk en dagbesteding mooie en unieke producten die afgewerkt en verkocht worden bij geWOON! Lifestyle. Producten op maat zijn ook mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten. Heb je zelf een uniek idee? Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is om jouw idee te realiseren!

Naast het produceren van producten, gaat geWOON! Werkplaats soms op pad met de servicebus om klussen en reparaties op andere locaties van geWOON! en PGVZ te doen.

Samenwerking bedrijven

Het is mogelijk voor bedrijven om bepaald werk uit te besteden aan de geWOON! Werkplaats of onze andere locaties. Zo heeft de geWOON! Werkplaats vorig jaar kerstpakketten verzorgd door kistjes te maken en te vullen. Ook produceren ze kistjes als verpakkingsmateriaal voor externen en maken ze (folder)displays. Bij deze opdrachten krijgen deelnemers de ruimte om mee te denken in het ontwerp en de uitwerking daarvan. Hierdoor weten zij dat ze echt zinvol werk doen en dat is zo belangrijk.

Producten op maat

Heeft u een leuk idee voor een product? We kunnen kijken naar de mogelijkheden! De geWOON! Werkplaats kan bijvoorbeeld een tuinset op maat maken van pallets. Dit doen zij alleen op bestelling.

Werk en dagbesteding in de werkplaats

Bij de geWOON! Werkplaats kun je leuke werkzaamheden doen. Waar liggen jouw kwaliteiten en wat vind jij leuk om te doen? Ben jij goed in houtbewerking, productiewerk of juist de afwerking van producten? De focus ligt op jouw ontwikkeling en hier helpen wij jou graag bij. Er zijn veel mogelijkheden!

Lijkt dagbesteding volgen bij geWOON! Werkplaats in Kampen jou wel wat? Of wil je gewoon iets meer informatie? Neem contact op met 06-41606073 of mail naar info@pgvz.nl. Samen kijken we of er een plek vrij is en welke geWOON! locatie het beste bij jou past.

Bent u een ondernemer en heeft u een leuke opdracht voor onze deelnemers? Neem contact met ons op en samen overleggen we wat mogelijk is!

Contact

geWOON! Werkplaats Kampen | Werk en dagbesteding
Industrieweg 13
8263 AA Kampen
06-41606073
info@pgvz.nl