Wooninitiatieven

De Bogaard (woonruimte vrij)

Vacature begeleid wonen IJsselmuiden Kampen

Begeleid wonen in wooninitiatief de Bogaard

De Bogaard in IJsselmuiden biedt een gezellig thuis voor negen bewoners en één logé, gelegen in een rustige woonwijk. Hier deel je een keuken en huiskamer met medebewoners, terwijl je beschikt over je eigen comfortabele zit-slaapkamer met eigen douche en toilet. Deze plek is ideaal voor mensen met een verstandelijke beperking die wat begeleiding nodig hebben maar ook waarde hechten aan momenten van zelfstandigheid. Je kunt genieten van gezamenlijke activiteiten zoals koken en eten met je huisgenoten, maar als je liever alleen wilt dineren op je eigen kamer, is dat ook mogelijk.

Overdag kun je naar je werk, dagbesteding gaan of enkele uren zelfstandig thuis blijven, eventueel in het gezelschap van andere bewoners. Begeleiding is beschikbaar vanaf 15.00 uur ’s middags tot 10.00 uur de volgende ochtend. Om bij De Bogaard te kunnen wonen, heb je een indicatie nodig. Hier vind je niet alleen een comfortabel thuis, maar ook de ondersteuning die je nodig hebt om een zelfstandig leven te leiden.

Er is een plek vrij! Wil je meer informatie? Bel dan met PGVZ op 038 3331794 of stuur een mailtje naar bemiddeling.isp@pgvz.nl

Meer informatie over begeleid wonen in De Bogaard?

bemiddeling.isp@pgvz.nl
038 333 17 94

Adres wooninitiatief De Bogaard

De Bogaard 15 t/m 17
8271 JD IJsselmuiden

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar zorg en begeleiding aangeboden wordt, klik hier voor meer info.

Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.

De Bogaard (woonruimte vrij)
Wonen in De Bogaard?

Er is een plek vrij in de Bogaard! Heb je interesse om hier te wonen? Laat dan je gegevens achter. Onze consulent neemt dan contact op.