Wooninitiatieven

De Bogaard

Begeleid wonen in wooninitiatief de Bogaard

De Bogaard is een wooninitiatief opgezet door ouders en is gevestigd in IJsselmuiden. De financiering van het begeleid wonen is geregeld door middel van Zorg in Natura.

Er hangt een gezellige en huiselijke sfeer. De drie huizen onder één kap staan midden in een gezellige, moderne woonwijk. De bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en een eigen badkamer. Naast het eigen appartement zijn er twee gezamenlijke huiskamers. Verder is er een heerlijke tuin. 

Overdag gaan alle bewoners naar de dagbesteding. Voor de bewoners die dat nodig hebben is er op woensdag de “breek de week dag” en kunnen ze opladen voor de 2e helft van de week.

Meer informatie over begeleid wonen in het wooninitiatief De Bogaard?

info@pgvz.nl 
038 333 41 05

Adres wooninitiatief De Bogaard
De Bogaard 15 t/m 17
8271 JD IJsselmuiden

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar zorg en begeleiding aangeboden wordt, klik hier voor meer info.

Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.