Wooninitiatieven

Woongroep 2000

Begeleid wonen in wooninitiatief Woongroep 2000

Stichting Woongroep 2000 is een wooninitiatief voor 14 jongvolwassenen met een verstandelijk beperking. Hun ouders hebben in het jaar 2000 plannen gemaakt voor een woonvorm voor hun zoon/dochter. Een plek die ze zelf kunnen helpen vormgeven, een plek waar ze kunnen wonen met andere jongeren die ze kennen.

In 2010 konden de kinderen eindelijk in hun eigen huis wonen. Een huis waarin ouders zelf de regie houden over het leven van hun kind én de geboden zorg.
De zorg wordt collectief ingekocht. Samen delen ze de zorg en de begeleiding. Individueel in hun appartement en samen in de gezamenlijke huiskamer voor o.a. de maaltijden en activiteiten. De zorg wordt geleverd door PGVZ.

Er is een leuke sfeer binnen de groep en er is altijd mogelijkheid om samen activiteiten te doen als je dat gezellig vindt. Wil je je liever even terugtrekken? Dat mag natuurlijk ook altijd. Samen eten kan elke dag als je dat wil.

Meer informatie over begeleid wonen in Woongroep 2000 Apeldoorn?
woongroep2000@pgvz.nl
www.woongroep2000.nl
055 53 40 447

Adres

Radiumweg 7
7335 DV Apeldoorn

Indeling van het huis

De gezamenlijke woonkamer is heel huiselijk ingericht. De bewoners zitten hier graag om te ontspannen, een leuk spelletje op de Wii te spelen of even te kletsen. Daarnaast is er ook een gezamenlijke tuin. Deze is zeer ruim en er staan verschillende tuinsets om lekker buiten te kunnen zitten in de zomer. 

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar begeleid wonen aangeboden wordt, klik hier voor meer info.

Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben.
Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.

Woongroep 2000
Wonen in Woongroep 2000?

Op dit moment is er geen woonruimte vrij, maar je kunt zich inschrijven voor onze wachtlijst. Onze consulent neemt dan contact met je op.