Werk en dagbesteding

Beschermde en veilige omgeving

PGVZ biedt dagbesteding onder de naam geWOON!. geWOON! biedt werk en dagbesteding aan jong en oud, midden in de samenleving met de mogelijkheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

geWOON! creëert een beschermde plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een zinvolle invulling te geven aan zijn/haar dag, om structuur te bieden en om de mogelijkheid te geven een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Jij telt mee!

Jouw kracht

Daarnaast bieden we leer- en ontwikkelmogelijkheden. Activiteiten en ondersteuning zijn gericht op het zetten van stappen in de maatschappij of op de arbeidsmarkt. Hierbij gaan wij altijd uit van jouw persoonlijke kracht, mogelijkheden en wensen. Waar ben je goed in en wat wil je graag doen? Dat is namelijk ons uitgangspunt: om trots te kunnen zijn op wat jij doet en bereikt!

Wij bieden professionele ondersteuning bij:

  • Werk en dagbesteding in een beschermde omgeving;
  • Zinvolle dagbesteding voor ouderen;
  • Leer- en ontwikkelmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Structuur aanbrengen in je dag.

Verschillende locaties werk en dagbesteding PGVZ

Wij hebben verschillende locaties werk en dagbesteding van PGVZ met ieder zijn eigen specialisatie. geWOON! Lifestyle is een winkel waar je veel verschillende werkzaamheden kunt doen, bijvoorbeeld kassa draaien, klanten helpen, maar je kunt ook je creativiteit kwijt door producten (af) te maken.
geWOON! Service Team maakt producten die vervolgens in de winkel verkocht worden en doet klussen en reparaties op eigen locaties en die van PGVZ. Daarnaast hebben zij samenwerkingen met andere bedrijven waarvoor zij werkzaamheden uitvoeren.
Bij geWOON! in de buurt zit je op je plek wanneer je ervan houdt om lekker met je handen bezig te zijn. Hier maak je vooral dingen als keramiek, maar er is ook tijd om een spelletje te doen of een puzzel te maken.
geWOON! welkom, gelegen bij Station Kampen Zuid biedt een uitnodigende plek waar mensen kunnen genieten van een kopje koffie, samenkomen, werken of gewoon genieten van de gezellige sfeer.
Tot slot zit in Voorst geWOON! Dagbesteding Ouderen. Hier kunnen ouderen elke dag terecht voor gezelligheid en een hele fijne sfeer.

Dagbesteding bij PGVZ iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om dagbesteding te volgen bij een van de geWOON! locaties? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we welke locatie bij jou past, wat jij nodig hebt en wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 038-3331794 of stuur een mail naar info@pgvz.nl.