Thuiszorg

Heeft u thuiszorg nodig? Bijvoorbeeld door een operatie, een beperking of leeftijd? Het liefst wil u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. PGVZ biedt thuiszorg, gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving! Wij kunnen u ondersteunen en/of zorg bieden op het gebied van huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging en casemanagement dementie.

PGVZ biedt Thuiszorg

Ons doel is om mensen een zo volwaardig mogelijk zelfstandig leven te laten leven. PGVZ stelt uw wensen en behoeften centraal. Daarvoor bespreken we eerst uitvoerig wat uw behoeften zijn en welke zorg u nodig heeft. Samen kijken we wat er mogelijk is. Aandacht voor mensen vinden wij erg belangrijk. Wij bieden zorg met een klein team gepassioneerde professionals, zodat u niet steeds nieuwe gezichten over de vloer krijgt, en op tijden die u wenst. Zo houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw leven.

Wat bieden wij?
PGVZ biedt thuiszorg en begeleiding aan iedereen met een zorgvraag in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Dronten, Kampen, Noordoostpolder, Olst-Wijhe, Steenwijkerland, Urk, Zwartewaterland en Zwolle.

Vragen over PGVZ Thuiszorg?

Heeft u hier vragen over? Dan kunt u bellen met 038 3331794 of een mail sturen naar info@pgvz.nl.
Wij helpen u graag verder!

Regelhulp: uw wegwijzer voor zorg en ondersteuning

Klik hier voor de regelhulp van de overheid.

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Kampen

Komt u uit de gemeente Kampen en heeft u ondersteuning nodig bij het omschrijven van uw hulpvraag? Dan kunt u gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning van Zorgbelang Overijssel. Meer informatie vindt u hier: www.kampen.nl/onafhankelijke-clientondersteuning

PGVZ
Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.