Nieuws

Kom in kerstsferen in de kerstwinkel aan de Oudestraat 74!

Op vrijdag 8 december om 15:30 uur wordt de kerstwinkel aan de Oudestraat 74 in Kampen geopend (naast geWOON!). Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, een lekkere beker warme chocolademelk te drinken en de kerstman te ontmoeten.

Een bijzonder hoogtepunt van de kerstwinkel zijn de kerstbomen, die versierd kunnen worden met wensen. Alle kinderen mogen een persoonlijke wens opschrijven en in de kerstboom hangen. En… misschien komt de wens wel uit!

En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de winkel het grootste kerstdorp van Overijssel (gemaakt door David van den Belt). Een miniatuurwereld waarin de winterse taferelen tot leven komen. Kleurrijke huisjes, besneeuwde landschappen en vrolijk verlichte straatjes nemen de bezoekers mee op een reis door een betoverend winterwonderland.

Tijdens de opening is de kerstman aanwezig en op 14, 15 en 16 december komt de kerstman met zijn vrouw langs vanaf 14:00 uur. Je kunt dan met ze op de foto!

Je bent van harte welkom vanaf aanstaande vrijdag vanaf 15:30 uur (de kerstwinkel is open tijdens winkeluren). Merry Christmas!

De kerstwinkel is een initiatief van de BOK (Binnenstadondernemers Kampen).