Wooninitiatieven

Huis Assendorp (woonruimte vrij)

Wonen in Huis Assendorp in Zwolle

In Huis Assendorp in Zwolle woont jong en oud door elkaar. Er hangt een gezellige sfeer en er is genoeg mogelijkheid om deze gezelligheid op te zoeken. Samen uit het leven halen wat erin zit en zoveel mogelijk zelf doen. Blijven genieten en ontdekken. Dat is waar Huis Assendorp uit Zwolle voor staat. Soms heb je daarbij hulp of zorg nodig. Tijdelijk of langdurig.

Daarom biedt PGVZ 24-uurszorg in Huis Assendorp en is te alle tijde aanwezig in het gebouw. Zo kunnen we snel reageren op een alarmoproep. Wij kunnen zorg bieden op basis van een thuiszorgindicatie of een WLZ indicatie. PGVZ is meer dan zorg. Heeft u zin om gezellig samen van een maaltijd of een kopje koffie te genieten? PGVZ biedt deze mogelijkheid 2 keer per dag. Uiteraard is niks verplicht.

Met PGVZ is zorg in Huis Assendorp altijd dichtbij. Altijd gericht op wat je wél kunt. Volop leven is wat voorop staat!

Benieuwd naar wonen met zorg in Huis Assendorp in Zwolle?
Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar in Huis Assendorp. Heb je interesse om in Huis Assendorp te wonen of wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met ons via bemiddeling.isp@pgvz.nl of 085 30 35 887.

Wilt u een appartement huren zonder zorg van PGVZ dan verwijzen wij u naar:
Hoekstra Vastgoed Beheer
T. 058 – 233 73 32
zorgvastgoed@hoekstravastgoedbeheer.nl
www.hurenbijhoekstra.nl

Meer informatie?
bemiddeling.isp@pgvz.nl
(voor vragen over wonen met zorg, zorgwoningen, zorgservice, Eerstelijnsverblijf en wachtlijstbeheer)
085 30 35 887

Adres Huis Assendorp
Assendorperdijk 136
8012 EJ Zwolle

Vrijwilliger worden in Huis Assendorp?
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers. Benieuwd wat jij kan betekenen voor de bewoners? Neem vrijblijvend contact op voor wat meer informatie. 

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar zorg en begeleiding aangeboden wordt, klik hier voor meer info.


Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.

Huis Assendorp (woonruimte vrij)
Wonen in Huis Assendorp?

Er is een plek vrij in Huis Assendorp! Wil u meer informatie? Bel dan met PGVZ op 038 3331794 of stuur een mailtje naar bemiddeling.isp@pgvz.nl.