Nieuws

Aterlier en lunch in ’t Ukien op donderdag

KAMPEN – Op 2 juni starten WIJZ Welzijn Kampen en geWOON! Dagbesteding officieel met het organiseren van een leuke activiteit met een lekkere lunch in ’t Ukien. Jong en oud, iedereen is welkom!

geWOON! en WIJZ Welzijn Kampen zijn een samenwerking aangegaan om dit mogelijk te maken. Elke donderdagochtend vanaf 10:00 uur organiseert WIJZ een inloopochtend met verschillende activiteiten. Zo kan men langskomen voor een kopje koffie, een praatje of een spelletje. Maar er kan ook creatief bezig worden gegaan, bijvoorbeeld tekenen, kaarten maken of trooststenen maken. Daarnaast worden er ook activiteiten aangeboden, deelname hieraan is gratis. Het programma van juni is als volgt:

09 juni – Diamond painting
16 juni – Fotografie
23 juni – Boetseren
30 juni – Schilderen

De deelnemers van geWOON! maken dan koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast maken zij tosti’s en soep voor de lunch (vanaf 12:00 uur). Iedereen is van harte welkom om hiervan te genieten tegen een kleine bijdrage!

geWOON! dagbesteding is onderdeel van PGVZ en biedt dagbesteding op verschillende locaties. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen dagbesteding volgen bij geWOON! Lifestyle, geWOON! in de buurt of bij het geWOON! Service Team. ’T Ukien kan sinds 2 juni toegevoegd worden aan die lijst.

WijZ Welzijn heeft als doel om de Kamper Kracht te stimuleren en te versterken. Dit doen zij op allerlei manieren, maar altijd samen met de inwoners en andere organisaties.

Ook meedoen aan een activiteit of genieten van een lekkere lunch? Kom dan op donderdagochtend vanaf 10:00 uur naar ’t Ukien (Korteweg 4 Kampen).