Werk en dagbesteding

geWOON! Dagbesteding Ouderen Voorst

In Voorst biedt geWOON! dagbesteding voor ouderen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals creatief bezig zijn, gezelschapsspellen, beweegactiviteiten zowel binnen als buiten en natuurlijk samen koffie of thee drinken en lunchen. 

Gezellig samen zijn bij geWOON! Dagbesteding Ouderen Voorst


Door middel van dagbesteding wordt structuur aangeboden aan ouderen met niet alleen een beperking, zoals psychogeriatrische, psychosociale en/of lichamelijke beperkingen. Maar zeker ook aan ouderen die behoefte hebben aan sociaal contact, het moeilijk vinden om alleen thuis te zijn, zich eenzaam voelen of voor ouderen die wat vergeetachtig worden. Dagbesteding is ook mogelijk om de mantelzorger(s) te ontlasten.

geWOON! Dagbesteding Ouderen heeft als locatie de Benring in Voorst. Hier komen zorgvragers samen uit verschillende dorpen, o.a.: Klarenbeek, Twello, Voorst, Wilp, Hoenderloo en Loenen.

Dagbesteding in coronatijd
Vooral voor ouderen is dit een lastige en eenzame tijd. Ingrid van Brussel (coördinator dagbesteding) is blij dat de dagbesteding in coronatijd kan doorgaan én mocht er weer een tijd komen dat zorgvragers niet meer naar de dagbesteding toe mogen dan ligt het draaiboek voor één op één activiteiten voor ouderen klaar. Net zoals in de maanden maart, april en mei afgelopen jaar komen we in goed overleg bij u thuis. geWOON! verzorgt dagbesteding op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk om een deel van de dag te komen. 

Vervoer
Door de samenwerking met Stichting Mobiliteit Voor Iedereen en verschillende sponsoren uit de dorpen heeft geWOON! een eigen bus tot haar beschikking. Een enthousiaste groep vrijwillige chauffeurs zorgt voor het vervoer van en naar geWOON! Dagbesteding Ouderen Voorst.


Contactgegevens geWOON! Dagbesteding Ouderen Voorst

Tuinstraat 51
7383 XC Voorst
038 3331794
info@pgvz.nl

Activiteiten vind u ook op op de website van Kijkindekernen

Dagbesteding bij PGVZ iets voor u?

Lijkt het u leuk om dagbesteding te volgen bij een van de geWOON! locaties? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we welke locatie bij u past, wat u nodig hebt en wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 038-3331794 of stuur een mail naar info@pgvz.nl.