Thuiszorg Steenwijk

Thuiszorg in Steenwijk van PGVZ

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u ondersteuning of zorg nodig? PGVZ biedt thuiszorg in Steenwijk! Ons wijkteam kan u helpen bij het innemen van medicijnen, verzorgen en verwisselen van een katheter, stoma zorg, wondverzorging en biedt alle overige verpleegkundige handelingen. Zo kunt u thuis blijven wonen, maar met de nodige ondersteuning en/of zorg.

PGVZ gaat nét iets verder

PGVZ is opgezet vanuit een eigen zorgbehoefte waarin bestaande zorgaanbieders niet in konden voorzien. Hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw wensen en behoeften centraal staan. Als u thuiszorg in Steenwijk bij PGVZ afneemt, brengen wij deze samen in kaart. PGVZ gaat nét iets verder voor haar zorgvragers. We zeggen nooit nee, maar kijken altijd wat er dan wel mogelijk is.

Ons wijkteam is een klein en gezellig team. Doordat we met kleine teams werken, krijgt u vaste gezichten over de vloer. Hierdoor bouwen onze collega’s echt een band op met u. Wij vinden het heel belangrijk dat wij zorg met tijd een aandacht bieden. Dat houdt in dat we een zorgmoment bieden, maar ook een luisterend oor.

Als u naast verzorging en verpleging nog andere vormen van ondersteuning nodig heeft, kunt u ook bij PGVZ terecht. Wij bieden namelijk ook huishoudelijke hulp, ambulante begeleiding en casemanagement dementie in Steenwijk. Doordat PGVZ een multidisciplinaire organisatie is, kan er snel geschakeld worden om extra ondersteuning in te zetten wanneer nodig.

Hoe regel ik thuiszorg in Steenwijk van PGVZ?

Wilt u graag thuiszorg in Steenwijk van PGVZ? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 038-3331794. U kunt ook een mail sturen naar info@pgvz.nl.

Samen met u en uw naasten bekijkt onze wijkverpleegkundige welke zorg u nodig heeft. Vervolgens pakt de wijkverpleegkundige dit op met uw zorgverzekeraar. U wordt hierover geïnformeerd en dan kunnen we in principe starten met de zorg.