Nieuws

Help Kampen de winter door

KAMPEN – Ondernemers helpen Kampen de winter door. Op donderdag 21 december zijn er boodschappenpakketten uitgedeeld aan 75 gezinnen. Deze zijn uitgedeeld aan 75 gezinnen die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Op donderdag 21 december zijn de pakketten uitgedeeld bij geWOON! In de buurt. De pakketten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit producten die iedereen goed kan gebruiken tijdens de feestdagen. Zo zit er een kerststol en een vleesbon in. Deelnemers van geWOON! Dagbesteding hebben hun steentje bijgedragen door de pakketten in- en uit te laden en naar de locatie te brengen.

De volgende ondernemers hebben dit mooie project mogelijk gemaakt: Kamper Krachtfonds, Het 8ste werk, ArboPositief, WijZ Welzijn, Financiën Op Koers, Van Vlijmen Stoffering, Van der Steeg, Van den Berg groep, Van der Maat Makelaardij, Mateboer Groep, IJsselland Ontwikkeling, Dekker Elektrotechniek, LINC ICT, Benab, Krol  Wezenberg Accountants, Warnink & Both Advocaten, Vakgarage van Winsum, VDK Groep en PGVZ. Bijzondere dank gaat uit naar PLUS Anne-Jan van Dijk IJsselmuiden.