Nieuws

geWOON!, de meest bijzondere winkel geopend

geWOON! werk en dagbesteding

Na maandenlang hard werken is vrijdag 4 november de feestelijke opening van een mooie nieuwe winkel: geWOON!. Een winkel die zowel gewoon als bijzonder tegelijk is. 

Maar wat is geWOON! dan precies?
In de eerste plaats gewoon een leuke winkel voor trendy en stijlvolle meubels en woonaccessoires. Of je huis nu al af is of dat je nog aan het inrichten bent, je vindt er van alles waarmee je je interieur kunt verrijken. Zo verkopen wij o.a. de mooie krijtverf van Amazona en zijn er een aantal shop-in-shops, waar verschillende ondernemers een gevarieerd aanbod neerzetten. Je vindt ons in de Oudestraat in Kampen op nummer 76, waar voorheen Suikeroom zat.

geWOON! Werken 
Maar geWOON! is meer. Zo worden er leer/werktrajecten geboden aan mensen met ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Dat zijn bijvoorbeeld voortijdige schoolverlaters, mensen die afhankelijk zijn van de sociale dienst of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en jongeren met een Wajong-uitkering. Zij krijgen de kans weer in een werkritme te komen en om weer grip te hebben op hun leven. Zij helpen u in de winkel maar vinden ook bij de bevoorrading en in de werkplaats, waar een deel van de producten wordt gemaakt, een plek waar ze mee kunnen draaien, waar ze sociale contacten opdoen en waar ze voldoening uit halen. 

Zorgorganisatie PGVZ is initiatiefnemer en de motor achter dit project en Nathasja van Dijk, bekend van o.a. Uniek4U en De Kamper Veste, is ingestapt als coördinator.

Duiten & Zakjes
Elke klant kan Duiten krijgen bij een aankoop. In de winkel ziet u wel waarbij precies. Ook op onze Facebook pagina kunt u Duiten verdienen als deelt & liket. Als u die Duiten aan een vereniging geeft, kan die ze inwisselen voor euro’s.

geWOON! Oudestraat 76, Kampen

Interieur van de nieuwe winkel in woonaccessoires  geWOON!

Bekijk een reportage over de opening op 4 november.