Nieuws

Allemaal winnaars bij de sjoelcompetitie woonvormen!

sjoelcompetitie woonvormen

Tijdens de bewonersvergadering van Woongroep2000 werd besproken of zij een leuk idee hadden voor een activiteit binnen de woonvormen. Toen werd het idee van een sjoelcompetitie geboren… Super leuk!

De bewoners van Woongroep2000 hebben de bewoners van andere woonvormen vervolgens uitgedaagd voor de online sjoelcompetitie. Drie andere woonvormen waren enthousiast en deden mee. Eerst werd er natuurlijk volop getraind. maar daarna speelden ze voor het ‘echie’. Er zijn verschillende prijzen uitgereikt! Ook dit gebeurde via een digitale prijzenuitreiking.

Sjoemelprijs
Marion van de Zonnehoed
Marion is begeleider bij de Zonnehoed en had haar naam en scores tussen die van de bewoners geschreven. Dat hadden we natuurlijk ontdekt, en daarom ontving ze de sjoemelprijs.

Meest enthousiaste begeleider
Julian van de Bogaard en de Akkerwinde
Julian was degene die de meest enthousiaste mailtjes stuurde met de uitslagen. Dat verdiende een prijs!

Beste allround speler
Koos van de Akkerwinde
Koos had geweldige scores, compleet verdeeld over het scorebord. Een hele knappe prestatie! Het leverde hem een mooie beker op.

Meest stabiele woongroep
De Bogaard
Op de Bogaard zaten alle scoren van alle bewoners heel mooi dicht bij elkaar. Een groep die dus prachtig op elkaar in is gespeeld!

Allerhoogste gemiddelde score
Jan Willem van Woongroep 2000
Als we alle scores van Jan Willem bij elkaar optellen (en uiteraard delen door zijn aantal beurten) kunnen we niet anders dan concluderen dat Jan Willem echt een sjoelkampioen is!

Tweede prijs
De Zonnehoed heeft de tweede prijs gewonnen. Mooie scores!

Eerste prijs
Woongroep 2000 had iedereen uitgenodigd om mee te doen aan de PGVZ – sjoelcompetitie. De wisselbeker blijft in huis met al deze monsterscores!

Als het lente wordt hebben we een nieuwe competitie toegezegd en zal Woongroep 2000 de andere woongroepen weer uitnodigen voor een nieuwe competitie.

De sjoelcompetitie zal zich eind van dit jaar weer herhalen.