Thuiszorg

Kindzorg

PGVZ levert kindzorg in Zwolle en indien mogelijk in Kampen.

PGVZ heeft een kinderteam in de regio Zwolle. Het team bestaat uit enthousiaste verpleegkundigen die zich graag willen inzetten om goede zorg te verlenen aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Wij bieden zorg in een omgeving die vertrouwd voelt voor uw kind. Dit kan thuis zijn, op school of op het kinderdagverblijf. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke situatie en wensen. Als kinderteam gaan wij voor maatwerk, de juiste zorg op de juiste plek, de best passende zorg voor ieder kind. Het op weg helpen van het kind en zijn of haar gezin naar een situatie waarin er sprake is van balans tussen draaglast en draagkracht en eigen regie.

Omdat ons kinderteam nog groeiende is, kunnen we op dit moment geen hoog complexe zorgvragen aannemen. Onze kinderverpleegkundige kan u hierover meer vertellen.

Hoe vraag ik verzorging of verpleging aan?

Woont u in de regio Zwolle of Kampen, heeft uw kind verzorging of verpleging nodig en wilt u PGVZ graag als uw zorgaanbieder? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 038-3331794. U kunt ook een mail sturen naar info@pgvz.nl.

Onze kinderverpleegkundige bekijkt vervolgens samen met u welke zorg uw kind nodig heeft en of PGVZ deze zorg kan bieden

*voor geïndiceerde kindzorg is er geen eigen risico en/of eigen bijdrage verschuldigd.