Corona

Corona Snelteststraat in Kampen

Snelteststraat PGVZ Kampen

2e Pinksterdag (24 mei) zijn wij gesloten!

In samenwerking met Wanpla heeft PGVZ een snelteststraat voor bedrijven, onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven in Kampen. Voor hun is het belangrijk om hun medewerkers snel te kunnen testen. Dit voorkomt langdurig uitval. Vooral voor het onderwijs is vanwege het tekort aan leerkrachten belangrijk dat ze niet lang thuis komen te zitten, wachtend op een test en de uitslag. Met de Roche-testen die PGVZ gebruikt, is de uitslag binnen 30 minuten bekend.

Let op: de sneltest is niet bedoeld voor particulieren of zorgmedewerkers. 

Wij verzorgen ook documenten voor uw reis naar Duitsland (uitgezonderd vliegreizen). Wilt u dit aangeven bij uw aanmelding?

Waar?
Wanpla
Carlsonstraat 2
8263 CA Kampen

Wanneer testen wij?
Elke werkdag tussen 09.00 uur en 10:00 uur

Tarief
€50,- per sneltest (exclusief BTW)

Contact
Om een test in te plannen zijn wij bereikbaar op 06-34379652 op werkdagen tussen 08:30-17:00. U kunt ook een mail sturen naar sneltest@pgvz.nl

Uw medewerkers laten testen in onze corona snelteststraat in Kampen?

Bedrijven of instellingen moeten zich eerst aanmelden via sneltest@pgvz.nl alvorens uw medewerkers zich kunnen laten testen. 

Wanneer testen?
Op de site van het RIVM vindt u meer informatie over wanneer u kan testen op het Coronavirus.

Hoe werkt het voor uw medewerkers?

  1. Om een sneltest aan te vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur t/m 17:00 uur op 06-34379652. De medewerker hoort direct wanneer hij of zij terecht kan voor een coronasneltest (wij testen op werkdagen tussen 09:00 – 10:00).
    Mailen kan ook! Stuur een mailtje naar sneltest@pgvz.nl met daarin de volgende gegevens; naam, telefoonnummer (voorkeur 06-nummer), mailadres en de naam van het bedrijf waar u werkzaam bent. De medewerker ontvangt een bevestigingsmail met daarin de datum en tijd waarop hij/zij verwacht wordt bij de snelteststraat.
  2. Op de testlocatie vult uw medewerker een formulier in met de bedrijfsnaam, eventueel personeelsnummer, naam, geboortedatum, BSN, e-mailadres en het telefoonnummer waarop hij/zij bereikbaar is. Na het invullen van het formulier maakt één van onze medewerkers een sticker. De sticker en het formulier neemt uw medewerker mee naar de ruimte waar getest wordt.
  3. De medewerker laat zich testen in de daarvoor bestemde ruimte.
  4. De uitslag ontvangt de medewerker telefonisch binnen 30 minuten. Als de uitslag positief is, wordt de medewerker gebeld met verdere instructies. De medewerker dient zelf zijn/haar leidinggevende in te lichten over de uitslag.

Hoe werkt het voor u als bedrijf of instelling?

Bedrijven of instellingen moeten zich eerst aanmelden (naw-gegevens & KvK-nummer) via sneltest@pgvz.nl alvorens uw medewerkers zich kunnen laten testen in onze corona snelteststraat in Kampen. 

PGVZ houdt bij hoeveel medewerkers van uw bedrijf getest zijn. U ontvangt hier maandelijks een factuur van.

Voor meer informatie over sneltesten kunt u contact opnemen met het coronateam van PGVZ op 038-3331794 of via corona@pgvz.nl.