Wooninitiatieven

Dubbelklik

Begeleid wonen in wooninitiatief Dubbelklik

Dit wooninitiatief is opgezet door ouders en verwanten van de bewoners. Dubbelklik is een gezellige, kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Er hangt een veilige en rustige sfeer die zich kenmerkt door stabiliteit, vriendelijkheid, warmte, geborgenheid en gezelligheid. Alle bewoners gaan naar dagbesteding en op woensdag is er de mogelijkheid om lekker een dagje vrij te zijn. Daarnaast is er de luxe dat er elke dag iemand kookt en wanneer het mogelijk is, gebeurt dit samen met een bewoner.

In Dubbelklik zijn 10 appartementen, 2 gemeenschappelijke huiskamers, een recreatieruimte, een sportruimte, een gezamenlijke keuken, een logeerkamer en een mooie tuin. In de logeerkamer is er voor ouders dus de mogelijkheid om dichtbij te zijn als het even wat minder gaat met hun kind.

Meer informatie over begeleid wonen in het wooninitiatief Dubbelklik?

www.dubbelklikzwolle.nl
dubbelklikzwolle@outlook.com
038 45 36 933

Adres wooninitiatief Dubbelklik
Pieter van Bleyswijkstraat 12
8022 TN Zwolle

PGVZ heeft meerdere wooninitiatieven waar zorg en begeleiding aangeboden wordt, klik hier voor meer info.

Kwalitatieve zorg op maat

Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ helpt mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden we zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.
Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar.

Dubbelklik
Nieuwe bewoner gezocht!

Er komt een plekje vrij binnen Dubbelklik! Zie jij jezelf wel in Dubbelklik wonen? Neem dan contact met ons op via 038-3331794.